सब है जेदा अनुसरण अरियाः टिकटक खाताअन कि सूची

From विकिपिडिया
Jump to navigation Jump to search
लिसा रे लिना पूर्व टिकटक मी सब है जेदा अनुसरण अरिएका व्यक्ति थ्या, उनअनले मार्च २०१९ मी खाता मेटाउना है अघा उनअनका ३२ मिलियन है बढता अनुयायीअन रह्याः थ्या।

टिकटक मी सब है अनुसरण अरियाः प्रयोगकर्ता संयुक्त राज्य अमेरिकाकी लोरेन ग्रे हुन्। उनरा ३६.३ मिलियन है बढता अनुयायीअन रह्याः छन्। [१]

यै है अघा, सब है जेदा अनुसरण अरियाः व्यक्तिगत खाता जर्मनीका लिसा रे लिनाको रह्या थ्यो। उनअनका ३२.७ मिलियन भन्दा बढी अनुयायीअन रह्याः थ्या।[२][३] मार्च २०१९ मी उनअनले गोपनीयता कि चिन्ता रे मञ्च मी उनअनको चासो गुम्या बताउँनाइ उनअनले आफ्नो खाता मेटाया थ्या। [४][५][६][७][८]

शीर्ष खाताअन[edit | edit source]

निम्न तालिकाले शीर्ष २० सब है जेदा अनुसरण अरिएका पूर्व म्युजिकल्ली सित समायोजन भया टिकटक खाताअनलाई सूचीबद्ध अर्‍या: छ। [९][१०][११][१२][१३]

क्रम प्रयोगकर्ता नाम मालिक अनुयायीअन
(मिलियन मी)
मनपर्‍या
(मिलियन मी)
पेशा देश विश्वव्यापी खाता
१) @lorengray लोरेन ग्रे ३६.३ २१४७.० गायक रे सामाजिक सञ्चार माध्यमका व्यक्तित्व संयुक्त राज्य संयुक्त राज्य अमेरिका
२) @tiktok टिकटक ३६.१ २०८.४ सामाजिक सञ्जाल मञ्च Flag of the People's Republic of China.svg चीन Yes
३) @babyariel बेबी एरियल ३०.० १६४०.१ गायिका, अभिनेत्री सामाजिक सञ्जालकी व्यक्तित्व संयुक्त राज्य संयुक्त राज्य अमेरिका
४) @zachking ज्याक किङ २८.९ २४०.९ चलचित्र निर्माता संयुक्त राज्य संयुक्त राज्य अमेरिका
५) @riyaz.14 रियाज अलि २५.१ १०५३.७ सामाजिक सञ्चार माध्यमका व्यक्तित्व Flag of India.svg भारत
६) @livetv म्युजिकल्ली २३.६ २.९ सामाजिक सञ्जाल चीनी जनवादी गणराज्य चीन Yes
७) @kristenhancher क्रिष्टेन हेञ्चर २३.२ १६७३.६ गायिका र सामाजिक सञ्जालकी व्यक्तत्व क्यानडा क्यानडा
८) @gilmhercroes गिल क्रोइस २२.७ ५८६.७ सामाजिक सञ्जालका व्यक्तित्व संयुक्त राज्य संयुक्त राज्य अमेरिका
९) @flighthouse फाइट हाउस २१.८ २०२२.६ अङ्कीय मनोरञ्जन संयुक्त राज्य संयुक्त राज्य अमेरिका Yes
१०) @nishaguragain निशा गुरागाँइ २१.७ ५४३.३ सामाजिक सञ्जालकी व्यक्तित्व Flag of India.svg भारत
११) @jacobsartorius ज्याकोब सार्टोरियस २१.७ १३७७.१ गायक रे सामाजिक सञ्जालका व्यक्तित्व संयुक्त राज्य संयुक्त राज्य अमेरिका
१२) @awezdarbar अवेज दरवार २०.८ ७७४.४ सामाजिक सञ्जालका व्यक्तित्व Flag of India.svg भारत
१३) @_arishfakhan_ अरिशफा खान २०.५ ७२४.९ अभिनेत्री Flag of India.svg भारत
१४) @jiffpom जिफ पोम २०.४ ४९२.० सामाजिक सञ्जालका व्यक्तित्व संयुक्त राज्य संयुक्त राज्य अमेरिका Yes
१५) @tiktok_india टिकटक भारत २०.४ ३१.३ सामाजिक सञ्जालका व्यक्तित्व Flag of India.svg भारत Yes
१६) @jannat_zubair29 जन्नत जुबाइर रहमणी २०.३ ४६६.२ अभिनेत्री Flag of India.svg भारत
१७) @jaydencroes जेडन क्रोइस १९.३ ८८९.९ सामाजिक सञ्जालका व्यक्तित्व संयुक्त राज्य संयुक्त राज्य अमेरिका
१८) @dobretwins लुकास र मार्कस १८.८ ५५५.९ नर्तक रे सामाजिक सञ्जालका व्यक्तित्व संयुक्त राज्य संयुक्त राज्य अमेरिका
१९) @avneetkaur_13 अभनित कर १७.९ ४०१.७ अभिनेत्री Flag of India.svg भारत
२०) @camerondallas क्यामेरून डालस १७.८ २९३.५ अभिनेता संयुक्त राज्य संयुक्त राज्य अमेरिका
२६ डिसेम्बर १०१९ कि अनुसार

सन्दर्भ सामग्रीअन[edit | edit source]

  1. "Loren Gray Earned Her 80 Million Followers by Lip-Syncing Radio Hits". इन्टरभ्यु. 20 February 2019. खोलियाः 31 May 2019.
  2. पेज, ड्यानी. "Many of TikTok's Biggest Influencers All Seem to Share One Common Talent". इन्भर्स. खोलियाः 31 May 2019.
  3. "Lisa and Lena – The Shorty Awards". सर्टि अवार्ड्स. खोलियाः 31 May 2019.
  4. "20 minutes – Lisa and Lena delete their Tiktok account". हेलिड्स. खोलियाः 31 May 2019.
  5. "Influencer twins Lisa and Lena delete Tik Tok account". खोलियाः 31 May 2019.
  6. "TikTok: Will the network lose its young users without Lisa and Lena? | tellerreport.com". www.tellerreport.com. खोलियाः 31 May 2019.
  7. "Lisa & Lena löschen TikTok-Account: Wie sicher ist die App?". Bravo.de (in जर्मनेली). खोलियाः 31 May 2019.CS1 maint: unrecognized language (link)
  8. "Lena en Lisa stoppen met TikTok". jeugdjournaal.nl (in डच). खोलियाः 31 May 2019.
  9. "Top 50 TikTok Creators to Start Following Now". Mediakix | Influencer Marketing Agency. 15 February 2019. खोलियाः 31 May 2019.
  10. "Top 10 Tik Tok Influencers | NeoReach Blog | Influencer Marketing". NeoReach | Influencer Marketing Platform. 19 December 2018. खोलियाः 31 May 2019.
  11. "The 10 Most Famous Popular & Followed Tik Tok Accounts – April 2019". टेक जङ्की. 29 April 2019. खोलियाः 31 May 2019.
  12. "The Most Popular Musical.ly Musers". रेङ्कर. खोलियाः 31 May 2019.
  13. "Top 100 TikTok Users". टिटि म्याट्रिक्स. खोलियाः ३० अक्टोबर २०१९.